Meer resultaten voor jobs vdab kortrijk

   
 
jobs vdab kortrijk
 
VDAB/werkwinkel Waregem.
Main menu omega. 0800 30 700 gratis. VDAB/Werkwinkel Waregem is enkel beschikbaar voor gespecialiseerde dienstverlening èn altijd op afspraak. Voor de algemene dienstverlening moet je terecht in Kortrijk. Hoofdkantoor Regio Kortrijk. 056 26 67 60. maandag tot vrijdag, telkens van 8.30u.
VDAB en collegas bieden jobs aan over de grens Made in West-Vlaanderen.
VDAB en collegas bieden jobs aan over de grens. Karel Cambien 8 juni 2017. De overzijde van de grens landsgrens of provinciegrens biedt soms enorme opportuniteiten voor wie op zoek is naar werk. Drie instanties die bezig zijn met arbeidsbemiddeling VDAB in West-Vlaanderen, Forem in Henegouwen en Pôle dEmploi in Noord-Frankrijk sloegen daarom de handen in elkaar om werkzoekenden op zijn minst te sensibiliseren om ook verder te kijken dan hun neus lang is. De gezamenlijke actie ging deze week door onder de noemer SkillsEurometropolisTour. Twintig tot dertig werkzoekenden namen deel en gingen per bus naar 3 bedrijven in de grensregio. Het project kadert in de actie Grenzeloos Tewerkstellen. Naast VDAB, Pôle Emploi Hauts-de-France en Le Forem zorgden ook La Maison de lEmploi Lys-Tourcoing, Unizo en CSIR voor de nodige logistieke en andere steun. Samen met een groep gescreende werkzoekenden, werd een bezoek gebracht aan een Vlaams, een Waals en een Frans bedrijf die op zoek zijn naar productie-operatoren. Voor Vlaanderen ging het om het bedrijf Koraton nv uit Kortrijk, in Wallonië werd het bedrijf Vandeputte uit Moeskroen bezocht en in Frankrijk het bedrijf Wepa uit Bousbecque.
Afstudeerbeurs.
Kinderopvang opleidingen en infosessies.
Wie slaagt in deze opleiding én al een diploma secundair onderwijs behaald heeft of slaagt in de Aanvullende Algemene Vorming AAV van het CVO, behaalt een diploma beroepssecundair onderwijs. VDAB betaalt het cursusmateriaal en de opleidingskosten terug van de cursisten die geslaagd zijn voor de startopleiding begeleider buitenschoolse kinderopvang zie verder en die deeltijds in de kinderopvang werken en deeltijds werkzoekend zijn.
Vacatures Wild van Textiel page.
Ook bij de VDAB kan je terecht voor het vinden van een job in de textielsector. Dit kan via de website van de VDAB, aan de hand van een handige zoekmotor. Aldus kan je een aantal criteria selecteren waarop je wil zoeken soort diploma, deeltijds/voltijds, soort jobs, vacaturedatum, regio.
Werken bij bpost.
394 jobs gevonden. Vacatures in de kijker. 12.11.18 OPERATIONS MANAGER PREPARATION. 06.10.18 HR Business Expert. bpost investeert volop in het aantrekken en ontwikkelen van mensen met talent. Om onze ambities in de toekomst waar te maken, hebben we immers ondernemende en geëngageerde medewerkers nodig.
Vdab-vacatures in Harelbeke maart 2019 Indeed.com.
Inpakker / Voorsnijder. Absolute Jobs 2 reviews. jobomschrijving Voor onze klant actief in vleeswaren zijn we heel dringend op zoek naar een Inpakker /voorsnijder die toch wat fysiek werk aankan. Gesponsord 3 dagen geleden vacature opslaan. Montagemedewerker / inpakker mooie daguren. Omschrijving Functieomschrijving Monteren van grote verlichtingsarmaturen en profielen Afwisselende toestellen geen bandwerk Inpakken van. Gesponsord vacature opslaan. Verkoper/Verkoopster Zara Kortrijk.
Vacatures VIVES.
Zoek je opleiding. VIVES op afstand. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Leave this field blank. Of volg ons op.: T 32 56 26 41 60 Kortrijk. T 32 50 30 51 00 Brugge. Schrijf je in!

Contacteer ons