Resultaten voor vdab jobs gent

   
 
vdab jobs gent
 
vdab - Terug naar boven.
Wil je jouw sportieve doelen realiseren? Heb je een duwtje in de rug nodig voor een gezondere levensstijl? Of wil je het maximum uit je jezelf halen? Dan is een personal coach de motiv. Lees verder Vind een personal coach.
vdab - Hoe verloopt de opstart in een nieuwe job?
Loopbaanbegeleiding en Burn-Out Coaching bij Solluna. Solluna loopbaanbegeleiding en burn-outcoaching helpt mensen met hun loopbaan en burn-out om thuis te komen bij zichzelf en te leven en werken vanuit wat hen bezielt. Het mooiste geschenk dat je kan geven aan de wereld is wie jij werkelijk bent.
vdab - in HEEL Gent.
Naast de reguliere werkzaamheden zoals het dupliceren van sleutels Gent, het adviseren over beveiliging in en rond de woning of het vervangen van verouderde sloten, zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar in noodsituaties als slotenmaker Gent.
Traject zorgkundige in samenwerking met VDAB CVO De Oranjerie.
De opvang voor je kinderen tot 12 jaar in een erkende instelling wordt terugbetaald, mits je de gemaakte kosten kan bewijzen met een factuur. Ben je een gezinshoofd met kinderen ten laste én ben je één jaar ingeschreven bij VDAB of leefloontrekker, dan kan je een stimulanspremie krijgen. meer informatie
logistieke jobs
Wat is vzw JONG? VZW Jong.
Bijvoorbeeld: vzw Jong deelde haar expertise met de VDAB en de sociale partners in de stuurgroep van het Gentse jongerenbanenplan. Vzw Jong initieert, ontwikkelt en voert brugprojecten uit die complementair zijn met het vrijetijdsaanbod. Vzw Jong realiseert de volgende prestaties.: een gedifferentieerd, complementair, buurtgericht, innovatief en participatief jeugdwerk en spelotheekaanbod met een divers bereik. een ondersteunende inzet in het jeugdwerkaanbod via de methodieken activering en trajectbegeleiding. het beheer van polyvalente ruimtes in 4 stedelijke jeugdwerkinfrastructuren. structuurveranderend werken door de bundeling en analyse van de dagelijkse praktijkervaringen met de bereikte doelgroep in het aanbod en de gerealiseerde brugprojecten onder andere in samenwerking met de Dienst Lokale Preventie Veiligheid. Tot eind 2004 was vzw Jong de netwerkorganisatie van het Gentse particuliere jeugdwelzijnswerk. De missie die ze toen gezamenlijk formuleerden is vandaag nog steeds de basis voor het jeugdwelzijnswerk. Het fundament voor de huidige vzw Jong is in de periode 2003-2005 gelegd. De start van de huidige vzw dateert van 1 januari 2005. De verschillende toetredende vzw-structuren kozen allen voor een sterk particulier jeugdwelzijnswerk in Gent.
studentenjob gent
Opleidingen G4S België.
Wettelijk verplichte opleidingen voor uitvoerenden en leidinggevenden van bewakingsondernemingen en interne bewakingsdiensten. Wettelijke verplichte opleidingen voor uitvoerenden en leidinggevenden van ondernemingen voor alarmsystemen en ondernemingen voor camerasystemen. Zowel VCA erkende opleidingen als een brede waaier aan opleidingen voor de veiligheid van de werknemer.
jobstudent
Werken bij Kinepolis Kinepolis België.
Kinepolis is een toonaangevende speler in Europa en telt 35 bioscopen, verspreid over België, Frankrijk, Nederland, Spanje, Zwitserland en Polen. Naast haar bioscoopactiviteit is Kinepolis ook actief in filmdistributie, eventorganisatie, schermreclame en bioscoopvastgoedbeheer. Jaarlijks krijgt de groep zon 20 miljoen bioscoopbezoekers over de vloer.
pret hypothecaire ing
Work in Belgium: How to find jobs in Belgium Working in Belgium Expatica Belgium.
VDAB covers Flanders. Le Forem covers the Walloon region. ADG is for the German community in Belgium. ONEM is the national office of employment. EU and NATO Belgian jobs. The European Union employs more than 40000, people in various institutions, many of which are in Brussels.
jobstudent
Vdab-vacatures in 9000 Gent december 2018 Indeed.com.
Toon alle Vacatures in Gent. Anacura www.anacura.com is een onafhankelijke laboratoriumgroep van meer dan 200 dynamische medewerkers, actief in diverse domeinen van de gezondheidszorg. 28 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Evergem. Use for to create your resume on Indeed and apply to jobs quicker.
Compaan Jobcoaching, tewerkstelling, innovatie.
Vacature Werkleider Schoonmaak. Lees hier verder. Vacature Arbeidsconsulent-jobcoach Lokeren. Lees hier verder. Compaan wil op een duurzame manier mensen met onderbenutte talenten integreren in de arbeidsmarkt, in samenwerking met de bedrijfswereld. En op die manier bijdragen aan een betere economie.
VDAB.
oriëntatie en bemiddelingstrajecten voor de doorstroom van niet-begeleide minderjarige nieuwkomers, van onderwijs naar VDAB.; trajecten voor analfabete anderstaligen. Daarnaast is VDAB ook partner in bijkomende projecten ondersteund vanuit het Europees Sociaal Fonds, zoals de projecten gericht op innovatie in de steden Gent en Antwerpen en het project Vluchtelingen en ondernemerschap.

Contacteer ons